VisBook leverte igjen – 2 fornøyde Johnet’ere

Vi i Johnet har i en del år nå hatt gleden av å være partner med VisBook for leveranse av POS utsyr og annet IT relaterte løsninger til hotell, camping, restaurant og reiselivsbransjen.

I tradisjon tro, arrangerer VisBook en årlig workshop hvor et stort antall av deres kunder og partnere samles for en oppdatering av året og den kommende tid. Torsdag 25. oktober var årets workshop på Scandic Oslo Airport, hvor Egil og Robert hadde pakket bilen med utstyr for å kjøre demo og snakke om gode løsninger på egen stand.

En dag med masse god informasjon fra VisBook på ny funksjonalitet som har kommet i år og hvor veien går videre i utvikling tiden fremover. Vil si det hender mye spennende som gir store muligheter for å jobbe smartere for brukere av VisBook systemet.

Vi fikk i løpet av dagen en engasjerende og informativ innføring til hvordan nå ut til ulike kjøpegrupper med tanke på ulik adferd i ulike generasjoner. Spesielt med fokus på generasjon Z og hvordan de forholder seg til informasjon og digitale løsninger i beslutningsprosessene. Dette før fokuset gikk over til hvordan skape god prissetting og produkter for at kundene skal ta bedre og oftere valg.

Hovedmålet våres med å tilbringe dagen på Gardermoen, var selvsagt å få møte alle de supre kundene for å få og gi input på gode løsninger. Vi hadde ikke tid til å sitte stille da mange kunder ønsket en prat med oss.  Masse interesse i oppdaterte POS produkter og smarte digitale løsninger som de kan ta i bruk for å skape økt engasjement og entusiasme hos sine kunder. Gleder oss over all positivitet og engasjement vi får som motiverer oss til å alltid forbedre oss på både produkter og leveranser.

Takker VisBook og alle kunder for en super dag, og gleder oss til et spennende 2020 sammen.

Kontakt oss

Send inn kontaktopplysninger dersom du ønsker en nærmere prat om POS systemer og løsninger samt andre digitale løsninger som digital skjermpubliseringer, møterom eller rett og slett løsninger for #SmartArbeid

visbook pos systemer

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!