Til topps med JohNET

Gjennom vinteren har vi i JohNET hatt gleden av å levere resepsjons- og kasseutstyr til DNT Oslo & Omegn sine betjente hytter. Den siste leveransen fikk vi i oppdrag å levere og sette opp på stedet. Og hva var vel ikke bedre enn at dette var på Norges høyest beliggende turisthytte, nemlig Fannaråkhytta.

Egil Kristiansen og Robert Aaslund Langerud pakket sekkene sine, klare for en eksotisk arbeidsdag i den norske fjellheimen.

Transporten opp til hytta var avhengig av god sikt. Og litt utpå dagen kunne helikopteret ta av og frakte oss og sesongens utstyr og proviant til alle turgående turister opp til Fannaråkhytta på 2068 moh.

Etter montering og klargjøring av utstyr fikk vi oppleve norsk natur på sitt beste med utsikt utover Jotunheimen så langt øynene kunne rekke.

Ved gjentakende presise vareleveranser, kom så transporten tilbake for å frakte oss ned igjen etter endt arbeidsdag.

Vi i JohNET setter stor pris på det gode samarbeidet vi har med DNT Oslo & Omegn og takker så mye for turen.

Klikk på bildene til høyre for å se større versjoner av dem.

Fakta om Fannaråkhytta:

Fannaråkhytta er Norges høyest beliggende turisthytte, 2068 moh. Hit kommer du hvis du går fra Skogadalsbøen, Sognefjellhytta, Krossbu eller Turtagrø. Få topper kan konkurrere med Fannaråkens utsikt. Herfra ser du blant annet Hurrunganes tinderekker, Smørstabbreen og Jostedalsbreen. Soloppgang med Jotunheim-topper i et 360 graders skue er en utsikt du aldri vil glemme.

Kilde: https://fannarakhytta.dnt.no/ 

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!