Referanser

Revisorpartnere AS

Revisorpartnere AS, tidligere Revisorhjelpen AS er et lite statsautorisert revisjonsselskap sentralt beliggende i Oslo. Høsten 2015 gikk de over fra å ha egne servere i eget lokale, til ASP avtale med oss. Selv sier de dette om ASP hos oss: «For oss har det betydd svært mye da det har lettet hverdagen for oss som revisor betraktelig. Alt rundt IT er blitt mer forutsigbart enn det var tidligere. Vi er derfor svært fornøyd med løsningen vi har i dag, i tillegg til gode og raske tilbakemeldinger fra support, dersom det er noe vi lurer på».

Gå til Revisorpartnere AS

David-Andersen

David-Andersen er et gullsmedfirma bestående av 6 butikker i Oslo området. David-Andersen ble etablert i 1876 og står for tradisjon, lidenskap og kompetanse. Med sin solide kunnskap og Norges bredeste sortiment byr David-Andersen på unike valgmuligheter innenfor smykker sølvtøy og gaver til små og store begivenheter i livet.

Siden 2009 har JohNET Datasystemer vært David-Andersens partner innenfor IT-utstyr, IT-drift og support.

Gå til David-Andersen

Hapro

Hapro verdsetter lokal service og leveranse av avansert IT utstyr til sin bedrift. HadelandProdukter er en av  våre største kunder, og vi er stolte av å  ha et leverandørforhold til denne bedriften.

Gå til Hapro

HR Prosjekt

HR Prosjekt er Norges største Norskeide konsulentfirma innenfor bygg- og anleggssektor. Deres kjernevirksomhet er prosjektadministrasjon som prosjektledelse, byggeledelse, kontrollengineering og prosjekteringsledelse. Kunde siden 2005 og er i dag en av våre største kunder.

Gå til HR Prosjekt

Otto Olsen AS

Otto Olsen er en handels- og produksjonsbedrift som leverer tekniske produkter til industrien og handelen i Norge. Otto Olsen er markedsledende leverandør innen sine segmenter. Otto Olsen ble etablert i 1866 og er et privat eid aksjeselskap med en solid egenkapital. Omsetningen er omtrent 250 millioner kroner og det er mer enn 90 ansatte.  IT ansvaret har de gitt til oss.

Gå til Otto Olsen AS

Frostad & Skyrud

Frostad & Skyrud AS er et innovativt og nyskapende regnskapskontor som leverer tjenester innen Regnskap, Lønn & Personal, Rådgivende og verdiøkende tjenester for sine klienter. All datadrift har de lagt i våre hender, og de har vært vår normeringsmal for skalering av vårt ASP Senter. Frostad & Skyrud AS har fulgt sin filosofi om at det er bedre å være en stor kunde hos en mindre leverandør enn en liten kunde hos en stor leverandør. Frostad & Skyrud AS har vår aller største oppmerksomhet. Er du på jakt etter en trygg, kompetent og innovativ ADB partner – kontakt dem!

Gå til Frostad & Skyrud

LunnerProdukter

En moderne produksjonsbedrift som er etablert for å gi et arbeidstilbud til personer som har uførepensjon eller annen ytelse. Deres visjon er «Økt livskvalitet og personlig utvikling» og ideelle mål er personlig utvikling gjennom økt kompetanse og tilpassede arbeidsoppgaver basert på den enkeltes ønsker og muligheter.- Kvalifisere personer med uføretrygd og andre som ikke kan nyttiggjøre seg av det ordinære arbeidsmarkedet med meningsfylte og målrettede arbeidsoppgaver.   Lupro har vært kunde hos oss i hele bedriftens levetid.

Gå til LunnerProdukter

Trox Auranor

Trox Auranor er en kunde som igjen og igjen velger oss som leverandør av sin nettverkløsning med alt det innebærer av utstyr, installasjon og support. Trox Auranor er lokalisert omlag 10 km nord for Brandbu i Gran kommune i Oppland, og er produsent og leverandør av luftfordelingsutstyr, i hovedsak til det nordiske markedet.

Gå til Trox Auranor

Westad Industri

Westad Industri leverer høyteknologisk utstyr til olje-, marine- og offshore- industrien. De har valgt å inngå samarbeid med oss om leveranser av driftskritiske nettverkskomponenter og senior konsulenttjenester til sitt IT miljø.

Gå til Westad Industri

Miljøhuset Gnisten

Miljøhuset Gnisten AS er en Vekstbedrift i Hakadal.  Kjernen i Vekstbedriftenes virksomhet er å utvikle mennesker og gi dem et godt sted å være. Det gjør de gjennom å gi dem sjansen til å leve et aktivt yrkesliv, i stedet for et passivt liv på trygd. Samtidig som de  utvikler mennesker og hjelper mange inn i et ordinært arbeidsliv, produserer de varer og tjenester av høy kvalitet til en verdi av over en halv milliard i året. IT og dokument- tjenester bruker de oss til.

Gå til Miljøhuset Gnisten

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!