30 år i bransjen…

JohNET Datasystemer ble etablert i 1988, og har siden den gang utviklet seg til en solid bedrift som omsetter produkter og tjenester for ca. 30 millioner kroner.

Opprinnelig var vårt hovedsatsingsområde å designe, levere og drifte nettverksløsninger ute hos våre kunder. Siden har vi utviklet oss til å bli en spesialist på levering av alle typer produkter, løsninger og driftstjenester; fra enkle serviceavtaler til komplette ASP og skytjenester. Vi leverer fremtidsrettede løsninger sammen med en førsteklasses support som er tilpasset den enkelte kunde.

Fordi vi er store nok til å levere profesjonelt og små nok til å gi våre kunder nødvendig oppmerksomhet, har vi en stor, lojal og stadig voksende kundemasse over hele Østlandet. Blant våre kunder finnes alt fra store industriselskap til små enkeltmannsforetak fordelt på både privat og offentlig sektor.

Selskapet teller nå til sammen 16 ansatte med høyt kompetansenivå innen flere spesialiserte fagområder. Vårt kontor er på Gran på Hadeland, men kort vei til de store befolkningssentra på Østlandet.

VÅRE ÅPNINGSTIDER I FORRETNINGEN OG PÅ VERKSTED ER MANDAG TIL FREDAG KL. 08:00-16:00

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!