Bruk tiden på forretningen
– ikke i systemene

Johnet har siden 1988 fokusert på å levere de beste løsningene når det kommer til IT-løsninger og support til din bedrift.

Gjennom mange år har vi spesialisert oss på driftstøtte og rådgivning til våre bedriftskunder, og vi kan i dag tilby flere forskjellige former for service og datadrift.
Både ved tilstedeværelse i bedriften og gjennom fjerndrift.
Fra enkle serviceavtaler til komplette ASP, sky-tjenester og vi leverer andre fremtidsrettede løsninger tilpasset til din bedrift.

Vi vokser stadig og i løpet av disse årene har vi bygget opp en stor lojal kundemasse over hele Østlandet. Blant våre kunder finnes alt fra store industriselskap til små enkeltmannsforetak fordelt på både privat og offentlig sektor.

Vi er stolte av at vi gjennom å implementere tekniske nyvinninger, bidrar til effektivitet og lønnsomhet for våre trofaste bedriftskunder. Blant våre kunder finnes de største produksjonsbedriftene på Hadeland, skolene på Hadeland, kommunale etater samt et mangfold av bedrifter i privat sektor

Selskapet har nå tilsammen 16 ansatte og vårt kontor er på Gran på Hadeland. Kort vei til de store befolkningssentra på Østlandet.

Du er velkommen til å besøke oss for å utføre service på ditt datautstyr eller for å innhente tilbud på ulike tjenester gjennom oss!

Våre åpningstider er fra mandag til fredag kl. 08:00 til 16:00.

Mer om oss og våre tjenester kan du lese på www.johnet.no

Følg oss gjerne også på sosiale medier!
#SmartArbeid

Noen av våre kunder:

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!