Various slideshow images with caption - use arrow keys to change between slides (radiobuttons)

Løsninger tilpasset ditt behov

For å få en effektiv digitale samhandlingen både internt og eksternt er det viktig å velge systemer og løsninger som passer din organisasjon og forretningsstruktur.

Det er mange leverandører og utviklere på markedet. Både nasjonale og internasjonale.
JohNET er ikke utviklere av systemer, men vi samarbeider med flere av markedets beste innenfor sine områder.

For oss er det viktig å ha leverandører som leverer systemer og løsninger som er stabile, enkle, og kan benyttes uavhengig om din organisasjon er liten eller stor og kompleks. Løsningene skal også kunne benyttes i ulike bransjer.
Dette gjør at våre ansatte kan holde seg oppdaterte og ha en kompetanse som du kan stole på vil gi deg den rette fremtidige og gode løsningen.

For oss er det viktig at du har riktig system tilpasset din bransje.

Kontakt oss for en prat eller få råd om hva som passer deg best.

Med våre leverandører kan vi gi deg gode råd og leveranse av rekvisita og IT tilbehør.
Sjekk også ut vår avtale som gir deg gode priser i tillegg.

Multifunksjons print er en viktig funksjon i mange bedrifter.
Med vår tilstedeværelse gjør vi det vi kan for at dette er funksjon som bare skal fungere.

johnetsky, cloud

IT sikkerhet

nn

Databeat og Digital Signage

Enklere kan det ikke bli å vedlikeholde og legge ut godt innhold for å kommunisere med målgruppen din gjennom digitale skjermer.

Gjestenettverk

Sky id WiFi er enkelt, brukervennlig og bekymringsfritt gjestenett for deg og dine besøkende.

Løsning som gir deg mulighet til målrettet markedsføring og kommunikasjon med dine gjester

Interaktive møterom

nn

Våre samarbeidspartnere og leverandører

visbook pos systemer
Databeat og Digital Signage

Produkter

JohNET Datasystemer AS er en av Hewlett Packards viktigste samarbeidspartnere. Dette gjenspeiles i at HP har valgt oss som en av sine Gold Partnere.

Vi takker HP for tilliten, og vil gjøre vårt for at det tette samarbeidet vil gi resultater både for HP, våre kunder og oss selv.

JohNET har vært HP Preferred Partner siden 2006 og har ytterligere forsterket dette samarbeidet.

Vi leverer fra HP frittstående PCer, Servere, Lagringssystemer, Switcher, Printere/Multifunksjon, Arbeidsstasjoner med mer.

Les mer om HP her

JohNET Datasystemer AS er Microsoft partner og tilbyr rådgiving, salg, implementering og drift av Microsoft Windows Server, Exchange Server, SQL Server, HyperV virtualiseringsløsninger, Office applikasjoner/suiter m.m.

Vi tilbyr også rådgiving, salg og installasjon av Microsoft sine Online tjenester som Office 365 og Azure.

JohNETsky er en pakketert tjeneste som kan gi deg Office 365 ut i fra dine behov.

Les mer på sidene våre om JohNETsky.

Cillion som er vår distributør av Rex Rotary digitale multifunksjonsmaskiner, er et spesialisert selskap for utskrift-, dokumenthåndtering og informasjonsvisning. Cillion har distribusjons-/import avtaler med ledende produsenter av maskiner, programvare og annet teknisk utstyr som sammen med 20 års bransje erfaring skaper gode løsninger for kunder i Norge.

Via Partnerskap med Ricoh International representerer Cillion i dag varemerkene Nashuatec og Rex Rotary. Områder med spesiell fokus for Cillion og oss er sikker utskrift, optimalisering av utskriftsvolum via faktabaserte analyser samt dokumentløsninger som bygger på skanning, strukturering, arkivering, søk og gjenfinning av dokumenter.

Les mer om våre produkter og tjenester på multifunksjonsløsninger.

Fornøydhet handler om god dialog for å treffe det reelle behovet til våre kunder. Vår lange erfaring som behovsorientert forhandler kommer deg til gode ved at vi finner de løsninger som passer nettopp ditt behov.

Gjennom tett samarbeid med våre partnere over lengre tid, har vi gode innkjøpsavtaler og sertifiseringer hos de markedsledende produsentene og distributørene av maskinvare, programvare og datatilbehør til det norske markedet. Uavhengig av bransje du tilhører.

I vår WebShop får vi priser og lagerstatus på alt av produkter lagt inn hver dag. Det gjør at vi alltid kan tilby de beste og nyeste priser på den aller siste teknologi og funksjonalitet.

Har du spørsmål om produkter og/eller løsninger som ikke er omtalt her på våre hjemmesider, ta kontakt med oss og vi vil sammen kunne finne løsning for deg.

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!