Booking- og kassesystemer (POS)

Ny kasselov trer i kraft 1. januar 2017 og som setter en rekke nye krav til kassesystemer. Alle systemer som må kjøpes etter den tid, må være tilpasset den nye kasseloven. For å dekke behovet for forskjellige virksomheter, har vi valgt å samarbeide med noen av de ledende aktørene i markedet.

Sammen med våre partnere, så kan vi levere en komplett løsning som passer for deg. Det handler ikke bare om en ny løsning, men også muligheten for å effektivisere og automatisere interne arbeidsprosesser. Du må ha muligheten til å fokusere på kunden, systemet skal hjelpe deg til dette. I tillegg så vil en moderne løsning kunne bidra til økt salg, enten det er «self service» løsninger på web, eller mobilt salg på arrangementer o.l. Kontakt oss for en uforpliktende prat om muligheter.

VisBook leverer markedets mest komplette booking- og administrasjonssystem rettet mot overnattingssteder. Hva legger vi i ordet komplett? VisBook er en løsning, som griper inn i alle forretningsprosesser, for den daglige driften av ditt firma. Fra gjesten bestiller sitt opphold og til lenge etter avreise, understøtter VisBook deg til å fokusere på det som er viktig – nemlig gjestene. Med VisBook har du mulighet for automatisk innsjekk og full oversikt over boende gjester. Vi leverer selvfølgelig det du trenger av løsninger for fakturering, betaling, regnskap og oppfølging av gjestene i etterkant. VisBook har egne versjoner tilpasset kjedesystem, hotell eller camping. Mer informasjon om VisBook.

UniPos er en alt-i-ett løsning for kasse og butikkdata tilpasset en rekke bransjer. Unipos Butikkdata er et raskt, smidig og pålitelig kassesystem som frigjør ressurser i kassepunktet og Butikkdata gir deg full oversikt og kontroll. Med sitt lettfattelige design er Unipos en fornøyelse å bruke. Alle skjermbilder er logisk lagt opp og du lærer å bruke programmet i løpet av noen minutter! Likevel inneholder Butikkdata Terminal alt du trenger i et kassepunkt. Butikkdata passer til alt fra enkeltstående butikker til større kjeder. Butikkdata er perfekt for bruk i butikkjeder hvor kjedeledelsen kan styre kampanjer, priser og få salgstall og statistikker fra hver enkelt butikk. Mer informasjon om UniPos.

KDR leverer markedets mest fleksible system for salgsregistrering, lagerstyring og kalkyler – rettet mot servicebransjen i Norge. KDR Gold er like bra tilpasset enkeltstående serveringssted med 1 kassepunkt, som til større kjedevirksomhet med over 100 kassepunkter. KDR Gold kommuniserer med de fleste typer bankterminaler som er EMV-godkjente og vil fortløpende integrere seg mot nye modeller som måtte komme. Systemet støtter bruk av variable priser for differensiering av kundegrupper og kan kjøres i både Online og Offline modus.Løsningen kan leveres ferdig med stabile og moderne kasser, samt mobile salgspunkter,

Mer informasjon om KDR.

POS produkter

Vi satser utelukkende på produkter med høy kvalitet, noe som er nødvendig for utstyr som benyttes i resepsjon, butikk, bar og restaurant. Alle våre produkter leveres ferdig satt opp og testet av oss. 3 års garanti er inkludert. Nedenfor finner du et lite utvalg av produkter vi anbefaler:

HP RP9 G1 Retail System Model 9015.

Intel i5-6500 prosessor, 8 GB RAM, 128 GB SSD disk, Windows 10.

Årets nykommer fra HP, med 15,6 tommers skjerm, kraftig prosessor og høy lagringskapasitet. HP RP9 er rask og skjermen er styrket i forhold til skitt og smuss. RP9 er lett å ta av fot og kan monteres på vegg med VESA-feste.

Mer om HP RP9

HP EliteOne 800 G2 All-in-one-PC med berøringsskjerm.

Intel i7-6700 prosessor med, 8 GM RAM, 256 GB SSD disk, Windows 10.

Elegant, stilig, brukervennlig og konstruert for å yte. HP EliteOne 800 med 23 tommers skjerm er en bedriftsklasse PC klar til bruk i krevende miljøer.

Mer om EliteOne 800

HP Pro Tablet 608 Mobile Retail Solution.

Intel Atom x5 prosessor, 4 GB RAM, 64 GB MMC disk, Windows 10 Pro for Small Tablets.

Lyst på en mer mobil hverdag? Men HP Pro Tablet 608 kan du ha kasse hvor du vil, når du vil. Pro Tablet har en lynraks prosessor og 7,8 tommers skjerm. Pro Tablet har store utbyggingsmuligheter: Stativ, betalingsløsning m.m. Leveres med bæreveske.

Mer om Pro Tablet

Tilbehør

Vi leverer alt av tilbehør du måtte trenge:

Kasse for seddel og mynter, bongskriver / kvitteringsskriver, kjøkkenskriver, skanner / strekkode leser, betalingsterminaler m.m.

Ta kontakt med oss for en konkurransedyktig tilbud på komplett løsning.

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!